تعمیرگاه گیربکس دستی
تعمیرگاه گیربکس دستی و اتومات سان گیربکس سال ها ست در زمینه تعمیر گیربکس دستی و اتومات فعالیت دارد. از آنجایی که سال ها فعالیت در این زمینه به ما تجربه ای ارزشمند داده است، به شما اطمینان می دهیم که دیگر بابت تعمیر گیربکس خودرو خود نگرانی خاصی نخواهید داشت.
در سال های اخیر شاهد این بوده ایم که گیربکس های اتومات طرفداران بسیاری دارد و البته کار کردن با آن ها هم ساده تر است اما آیا می دانید که تعمیر و حتی تعویض روغن این گیربکس ها هم به مهارت خاصی نیاز دارد و هر کسی نمی تواند آن را انجام دهد؟ تیم ما متخصصین کارکشته ای را دور هم جمع کرده است و همین باعث می شود که به سادگی هر تعمیر و تعویضی را انجام دهیم. کافی ست یکبار کیفیت خدمات ما را تجربه کنید، مطمئن باشید که بعد از آن دیگر با خیالی آسوده تعمیرات خود را به تعمیرگاه گیربکس دستی سان گیربکس بسپارید.
بررسی تعمیرات تخصصی تعمیرگاه گیربکس دستی و اتومات
حتما بارها برای شما نیز پیش آمده است که گیربکس اتومبیلتان دچار مشکل و خرابی شود. در این مواقع بهترین کار ممکن کمک گرفتن از افراد متخصص و وارد به کار تعمیر است. در این مقاله میخواهیم تعمیرات تخصصی گیربکس را در تعمیرگاه گیربکس دستی برایتان شرح بدهیم.
گیربکس چیست؟
گیربکس یا جعبه دنده به سیستم مکانیکی خودرو گفته میشود که ساختاری به شدت پیچیدهای دارد و موظف به کنترل عملکرد نیرو از موتور به میل لنگ است. از آنجایی که گیربکس در معرض گرما و اصطکاک بسیار زیاد است در اکثر مواقع پس از مدتی دچار ایراد و خرابی میشود و بهتر است که برای تعمیرات تخصصی گیربکس اقدام نمایید.
سان گیربکس سال ها ست در زمینه تعمیر گیربکس دستی و اتومات فعالیت دارد. از آنجایی که سال ها فعالیت در این زمینه به ما تجربه ای ارزشمند داده است، به شما اطمینان می دهیم که دیگر بابت تعمیر گیربکس خودرو خود نگرانی خاصی نخواهید داشت.
بررسی انواع گیربکس
گیربکس به دو نوع مدل تقسیم بندی میشود که شامل گیربکس اتوماتیک و گیربکس دستی میشوند.
-
گیربکس اتوماتیک
این گیربکس یک پردازنده الکترونیک دارد که وظیفهی آن تعویض دندهها است. امروزه افراد به شدت طرفدار این دست از گیربکسهای اتوماتیک هستند که با کمک مگنتهایی به هسته آهنی گیربکس تعبیه شدهاند و سیم پیچهای آنها داراب انرژی و جریان الکتریکی است.
-
گیربکس دستی
این مدل از گیربکسها نیز از گذشته تا به امروز محبوبیت خاص خود را داشتهاند و به صورت جعبه دنده دستی بوده و با توجه به نوع اتومبیلها متفاوت هستند.
هدف از ساخت گیربکس اتوماتیک چیست؟
همانند گیربکس های دستی عملکرد اصلی گیربکس اتوماتیک تولید طیف وسیعی از سرعت و گشتاور با وجود محدوده کوچکی از سرعت و گشتاور تولید شده توسط سیستم نیروی محرکه است. به عبارت دیگر هر سیستم پیشرانه محدوده محدودی از سرعت و گشتاور ایجاد میکند که به کمک گیربکس با کمک دندهها یا سیستمهای مشابه افزایش پیدا می کند. بدون سیستم گیربکس، ماشینها محدود به نسبت دنده هستند و این نسبت این دنده ها باید به گونهای باشد که به وسیله نقلیه اجازه دهد تا در محدوده ی مجاز بودن حرکت به حداکثر سرعت مورد نظربرسد.
تسمه های مهار در گیربکس
دو تسمه ی مهار کننده در گیربکس وجود دارد. در یک جعبهدنده، تسمه های فشار در واقع تسمههای فولادی هستند که دور محفظه ی چرخ دندهها قرار دارند و متصل به پوسته قرار گرفتهاند. این تسمه ها توسط سیلندرهای هیدرولیکی در جعبهدنده فعال و عمل می کنند. کلاچ کمی پیچیدهتر در انتقال قدرت است. هر کلاچ توسط روغن تحت فشار فعال میشود که وارد پیستون میشود. فنر در کلاچ با کاهش فشار هیدرولیکی در پیستون کلاچ به موقعیت اصلی خود باز میگردد.
اجزای گیربکس
گیربکسها از اجزای متعددی تشکیل شدهاند و برای تعمیرات تخصصی گیربکس لازم است که تعمیرکار در تعمیرگاه گیربکس دستی به تمامی این قطعات و اجزا آشنایی داشته و قادر به تشخیص مشکل اصلی باشند. این اجزا عبارتاند از:
- شفت ورودی گیربکس
- شفت خروجی گیربکس
- برنجی
- توپی
- کشویی
- ماهک
- محور ریز
- چرخ دندههای ۱و ۲ و ۳
از جمله مهمترین وظایف گیربکس
۱. گیربکس باعث ایجاد کردن تعادل بین نیروی سرعت میشود
۲. گیربکس امکان درجا کردن موتور را فراهم میکند
۳. امکان حرکت معکوس خودرو را میسر میسازند
۴.دور خروجی کلاچ به وسیله گیربکس انجام شده و تغییر میکند
توجه داشته باشید که تشخیص دقیق مشکل و خرابی گیربکس برای افراد عادی غیرممکن بوده و باید توسط شخص تعمیرکار متخصص گیربکس تعمیرگاه گیربکس دستی، اتومبیل معاینه شود. مشکلات مکانیکی اتومبیل کاملا تخصصی بوده و زمانی که از حالت نرمال و طبیعی خود خارج میشود باید برای تشخیص مشکل به صورت حرفهای اقدام شده و شواهد خرابی با جزییات بررسی شوند.
مشکلات رایج برای تعمیر گیربکس در تعمیرگاه گیربکس دستی و اتومات
برخی از افراد سوال میکنند که برای تعمیرات تخصصی گیربکس چه زمانی باید اقدام کرد و چه مشکلاتی نیاز به تعمیر تخصصی دارند.
موارد زیر از جمله مهمترین گزینهها برای تعمیر گیربکس محسوب شده و بهتر است که در این شرایط برای تعمیر اقدام نمایید.
۱. جا نرفتن دنده
در برخی از مواقع دنده اتومبیل به شدت سخت جا رفته و یا حتی جابهجا نمیشود و ممکن است تولید صدای نابههنجاری نیز به همراه داشته باشد. در این شرایط ممکن است کلاچ اتومبیل دچار مشکل شده و یا مشکل از گیربکس اتومبیل باشد. توصیه میکنیم به محض مشاهده این مشکل به تعمیرکار متخصص و تعمیرگاه گیربکس دستی و اتومات مراجعه کرده و مشکل مربوطه را حل کنید.
۲. نشتی روغن گیربکس
یکی از رایجترین مشکلات جعبه دنده و گیربکس نشت روغن و مایعات است و به راحتی قابل تشخیص است. روغن جعبه دنده که معمولا روغن واسکازین ATF است مشابه خون در شریانهای گیربکس بوده و به عنوان مایع هیدرولیک فعالیت میکند.
زمانی که این روغن نشت پیدا کند موتور کاملا از کار میافتد و رنگ روغنی که از گیربکس نشت پیدا میکند معمولا به رنگ قرمز روشن است. اگر بوی روغن سوخته استشمام کردید و نشت روغن تیره رنگ داشتید باید در اسرع وقت برای تعویض روغن گیربکس اقدام کنید. چنانچه در حالت عادی سطح روغن پایین باشد مشکل نشت جدی بوده و باید به کمک مکانیک خبره برای تعمیرات تخصصی گیربکس اتومبیل خود اقدام کنید.
۳. احساس لرزش قطعات
یک اتومبیل سالم و بدون مشکل بدون لرزش حرکت میکند و به هیچ عنوان متوجه لرزش نامحسوس آن نخواهید شد. اگر به هنگام رانندگی متوجه لرزش شدید، مطمئن باشید که گیربکس اتومبیل دچار اختلال شده است و در برخی مواقع که این مشکل بیشتر میشود، سر و صدای نابههنجار نیز از قطعات گیربکس شنیده میشود. گاهی اوقات هیچ نشانهای از سر و صدا نبوده و دنده اتومبیل شروع به تکان خوردن میکند و لرزش اتومبیل شدت مییابد.در این شرایط باید توسط تعمیرکار برای بررسی دستههای موتور، شکستی و خرابی پلوس و میزان کیفیت روغن کاری اقدام کرده و کلیه کلاچ و دیسک و گیربکس را مورد معاینه فنی و بررسی دقیق قرار دهید.
۴. مشاهده صدای ناله و زوزه از خودرو
چنانچه از اتومبیل خود صدای ناله و زوزه شنیدید باید هر چه سریعتر به اولویت تعمیرگاه گیربکس دستی و اتومات اتومبیل در نزدیکی خود مراجعه کنید. در این مواقع اتومبیل نیاز به روانکاری و تامین روغن گیربکس نیاز دارد و ممکن است چرخ دندهها نیز دچار آسیب جدی شده باشند. در برخی مواقع این سرو صدای زیاد مرتبط به چرخ دندههای آسیب دیده است و باید به صورت کاملا حرفهای و تخصصی مورد تعمیر قرار گیرند.
۵. بلند شدن بوی سوختگی
هر وقت که احساس بوی سوختگی از طرف اتومبیل خود شدید، باید احساس نگرانی کرده و منشاء این مشکل را بررسی کنید. در برخی مواقع مشکل از خرابی و ایجاد اختلال در گیبکس اتومبیل است و باید قبل از اینکه گیربکس خودرو به صورت کامل خراب شود برای تعمیرات تخصصی گیربکس اقدام نمایید.
نکاتی مهم برای انتخاب تعمیرگاه
چنانچه گیربکس اتومبیل شما دچار مشکل شده و خودرو عملکرد سابق را نداشته باشد، لازم است که به تعمیرگاه گیربکس دستی و اتومات تخصصی گیربکس مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تعمیرکارهای آماتور و غیر حرفهای اطمینان نکنید. در برخی مواقع گیربکس اتومبیل نیاز به تعویض دارد و در این مواقع باید به کیفیت گیربکس نصب شده نهایت دقت را داشته باشید و از استفاده گیربکسهای فیک و تقلبی و چینی که کیفیت نامناسبی دارند، پرهیز نمایید. پیشنهاد ما برای شما عزیزان خدمات کارنو گیربکس است. توصیه میکنیم که تعمیرات تخصصی گیربکس اتومبیل خود را به سان گیربکس سپرده و برای همیشه از سلامت اتومبیل خود نهایت اطمینان را داشته باشید.
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک چقدر است؟
تمامی خدمات تعمیرگاه آنلاین گیربکس به صورت ۶ ماهه یا ۳۰ هزار کیلومتر دارای گارانتی بی قید و شرط میباشند به گونه ای که شما فقط با یک تماس و یا مراجعه مشکل خود را برطرف می نمایید.
آیا روغن گیربکس هم مثل روغن موتور نیاز به تعویض دارد ؟
بلی. روغن گیربکس نیز همانند روغن موتور و سایر روغنهای مورد استفاده در خودرو برای کیلومتر خاصی تولید و مورد استفاده قرار می گیرد، لذا نیازمند تعویض کامل می باشد.
سرویسهای دورهای گیربکس در چه زمانی انجام می پذیرد ؟
سرویسهای دورهای بنا به توصیه کمپانی سازنده وابسته به کارکرد کیلومتر یا زمان باید صورت گیرد. تعویض روغن، فیلتر و سرویس های دوره ای گیربکس به موقع، رانندگی اصولی و آگاهی نسبی از عملکرد گیربکس، نقش مهمی در افزایش طول عمر قطعات گیربکس دارد. لازم به توضیح است زمان توصیه شده برای تعویض روغن و سرویس های دوره ای گیربکس اتوماتیک بین 20000 کیلومتر تا 45000 کیلومتر میباشد. لازم به ذکر است یکی از عوامل تعیین زمان تعویض روغن و سرویسهای دورهای ، شرایط رانندگی میباشد
0 دیدگاه