علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک چیست؟
گیربکسها ممکن است به مدلها و تعداد دندههای مختلفی طراحیشده باشند بههمین خاطر علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک میتواند دلیلهای زیادی داشته باشد. علت تقه کردن گیربکسهای اتوماتیک میتواند به عوامل زیادی بستگی داشته باشد. زیرا گیربکسها دارای طراحی خاص و متفاوتی هستند که در این مقاله میخواهیم راجعبه علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک صحبت کنیم دلایل زیر میتواند علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک باشد:
- شیر رادیاتور عملکرد صحیحی نداشته باشد
- کثیف شدن روغن گیربکس
- خرابی شیرهای الکترونیکی و سوپاپها
- رانندگی نادرست
- اتصالات داخلی گیربکس
یکی از دلایلی که باعث صدمه دیدن به گیربکس میشود گرما است. بههمین خاطر اصطکاک ایجادشده در بین قطعات گیربکس باعث میشود که گرمای زیادی تولید شود و این باعث ذوب شدن قطعات میشود. همچنین ممکن است به روغن گیربکس اتوماتیک خودرو شما صدمه وارد کند. هر کدام از این اتفاق ها مانند گرما تاثیر بسیاری در عملکرد گیربکس خواهد گذاشت. بههمین خاطر اگر از یک لولهکشی ویژه و استفاده از یک مایع خنککننده انجام شود صدمه دیدن به شیرهای رادیاتور کاهش پیدا میکند. اگر شیرهای رادیاتور بهدرستی کار نکنند باعث بالا رفتن دما و گرما میشود و این میتواند در علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک تاثیر بسزایی داشته باشد. بههمین خاطر ما برای فضای داخل گیربکس از لولهکشی ویژه و مایع خنککننده نیز استفاده خواهیم کرد.
چرا باید روغن گیربکس را مرتب چک کنیم؟
میدانید که روغن گیربکس در روان کردن گیربکسها نقش بسزایی دارد بههمین خاطر اگر روغنکاری در گیربکس دچار مشکل شود باعث خوردگی و شکنندگی گیربکس میشود. بههمین دلیل توصیه ما به افرادی که از خودروی اتوماتیک استفاده میکنند این است که در تعویض روغن واسکازین زمان را رعایت کنید. روغن گیربکس طی گذر زمان آلوده میشود و یا در اثر حرارتهای بالا خاصیت اصلی خود را از دست میدهد و دیگر روان کنندگی ندارد. بههمین خاطر باید بهصورت مرتب چک شود و چک کردن روغن گیربکس بهصورت مرتب باعث جلوگیری از صدمه دیدن آن میشود. در هنگام آلوده شدن روغن و یا تغییر رنگ روغن هرچه سریعتر به مجموعه سان گیربکس مراجعه نمایید و متخصصان این مجموعه برای شما روغنهایی با کیفیت بالا را آماده کنند. اگر بهدرستی از گیربکسهای استفاده نشود در درازمدت دچار فرسودگی و خرابی میشوند بههمین خاطر باید با پدال گاز بهصورت حرفهای برخورد شود. سرعت ناگهانی ممکن است بر روی این گیربکسها تاثیر داشته باشد و باعث صدمه دیدن به سیستمهای کامپیوتری گیربکس شود و اجزای داخلی آنها آسیب ببیند. همچنین بد تعویض کردن دندهها و سرعتهای متفاوت باعث فشار ناگهانی در سیستمهای گیربکس شود همین باعث علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک خواهد شد.
علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک قابل تشخیص است؟
اجزای کامپیوتری گیربکس باید با مراقبت خاص استفاده شود زیرا اگر صدمهای ببینند باعث تقه زدن در اتصالات داخلی گیربکس میشود. اگر گیربکس شما دچار تقه زدن شود اتصالات داخلی صورت میگیرد بههمین خاطر هر وقت احساس کردید گیربکس شروع به تقه زدن کرده بهتر است نزد متخصصان تعمیر کار بار به کار مجموعه گیربکس مراجعه فرمایید تا جلوی این اتفاق را بگیرید علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک و دلایل متفاوتی دارد و این بستگی به مدل و طراحی و تعداد دندهها نیز دارد گیربکسها از قفسهای سیارهای تشکیلشدهاند که هر قفسه سیاری ضریب مشخص یا دنده است. با مراجعه به متخصصان مجموعه سان گیربکس هرچه سریعتر از صدمه دیدن گیربکس خود جلوگیری کنید. باید توجه داشته باشید که در سیستمهای هیدرولیکی حرارت زیادی ایجاد نشود زیرا حرارت زیاد باعث صدمه دیدن به گیربکس اتوماتیک میشود. هنگامیکه حرارت روغن هیدرولیک بالا برود فرار روغن از میان صفحات باندها شروع میشود و باعث ضربه گیربکس و تقه زدن میشود.
سیستم خنک کننده گیربکس؟
اکثر گیربکسها سیستم خنککنندگی دارند که در شرایط لازم بههنگام بالا رفتن دما تشخیص خنککنندگی میدهد و روغن مکش شده از کارتل گیربکس توسط پمپ به درون خنککننده وارد میشود و با عبور دادن از لولهها در تماس با مایع خنککننده دمای آن به حد متعارف میرسد. باید توجه داشته باشید که مسیر خنککننده توسط یک شیر هیدرولیک انجام میشود که یک نوع ترموستات برقی است که عملکرد نادرست آن در خصوص تردد باعث میشود که دما بالا برود. بههمین خاطر باید هنگام عبور از شیر توجه داشته باشید که لولهها کپ نباشد و تمیز باشد، شیر خنککننده باز شده و تمیز باشد. با مراجعه به مجموعه گیربکس میتوانید مشکلاتی که درباره علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک دارید را از ما بپرسید. کثیفی روغن هیدرولیک باعث از بین رفتن خاصیت آن میشود و باعث میشود که اجزای گیربکس بهدرستی کار نکند.
علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک و رسیدگی به آن:
روغنکاری یکی از شرایط مهم و صحیح کارکردن گیربکس اتوماتیک است توصیه سان گیربکس به شما این است که روغن گیربکس را بهصورت مرتب تعویض کنید. شیرهای برقی ضعیف و سوپاپها باعث عملکرد ضعیف در گیربکسهای اتوماتیک است اگر شیرهای برقی و یا واشرهای آببندی، سوپاپها ضعیف عمل کنند و عدم جریان نادرست فشار روغن به وجود میآید و باعث عملکرد نادرست میشود و این باعث میشود که باندها نیز درگیر شود و گیربکس همراه با ضربه باشد و اگر بهدرستی با گیربکس رفتار نکنید یا بد رانندگی کنید تاثیر بسزایی در باعث گیجی و سرگردانی دنده خواهد شد. گیربکس هایی که مدام تقه بزنند و بلرزندباید به علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک رسیدگی شود بهمرور زمان اتصال خود را شل و مستهلک میکنند و نیاز به تعمیر دارند این اصطلاحات استهلاک میتواند شامل خرابی دسته موتورها، رام گیربکس، نیز شود توجه داشته باشید که هنگامیکه دنده عقب میگیرید ممکن است گیربکسهای اتوماتیک تقه بزند هنگامیکه ماشین روی دنده عقب قرار میگیرد و چرخدندههای گیربکس درگیر میشوند و قدرت را از موتور به لاستیکهای ماشین انتقال میدهند. اما در هنگام دنده عقب گرفتن جهت چرخش دندهها عکس حالت دنده جلو است و بههمین خاطر مسیر جریان پیدا کردن روغن با دفعات قبلی متفاوت است و این تفاوت میتواند منجر به بروز مشکل در عملکرد گیربکس شود. که با توجه به مراقبتهای لازم مجموعه سان گیربکس این مشکل حل میشود و باعث عدم تقه زدن در دنده عقب گیربکس میشود.
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک بستگی به نوع ایراد خودرو شما دارد، اما در مجموعه آنلاین گیربکس یکی مهمترین اصول ما اخلاق مداری و رعایت انصاف است لذا مدیریت مدام بررسی میکند که بهترین قیمت به مشتری ارائه شود.
تمامی خدمات تعمیرگاه آنلاین گیربکس به صورت ۶ ماهه یا ۳۰ هزار کیلومتر دارای گارانتی بی قید و شرط میباشند به گونه ای که شما فقط با یک تماس و یا مراجعه مشکل خود را برطرف مینمایید.
بلی. روغن گیربکس نیز همانند روغن موتور و سایر روغنهای مورد استفاده در خودرو برای کیلومتر خاصی تولید و مورد استفاده قرار می گیرد، لذا نیازمند تعویض کامل می باشد.
سرویسهای دورهای بنا به توصیه کمپانی سازنده وابسته به کارکرد کیلومتر یا زمان باید صورت گیرد. تعویض روغن، فیلتر و سرویس های دوره ای گیربکس به موقع، رانندگی اصولی و آگاهی نسبی از عملکرد گیربکس، نقش مهمی در افزایش طول عمر قطعات گیربکس دارد. لازم به توضیح است زمان توصیه شده برای تعویض روغن و سرویس های دوره ای گیربکس اتوماتیک بین 20000 کیلومتر تا 45000 کیلومتر میباشد. لازم به ذکر است یکی از عوامل تعیین زمان تعویض روغن و سرویسهای دورهای ، شرایط رانندگی میباشد هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک چقدر است؟
منظور از گارانتی بی قید شرط چیست؟
آیا روغن گیربکس هم مثل روغن موتور نیاز به تعویض دارد ؟
سرویسهای دورهای گیربکس در چه زمانی انجام می پذیرد ؟
0 دیدگاه